ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ίδρυση Υποτροφίας από την ΠΟΕ για μεταπτυχιακό πρόγραμμα
Ίδρυση Υποτροφίας από την ΠΟΕ για μεταπτυχιακό πρόγραμμα
19 Ιαν
0
Σχόλια

Ίδρυση Υποτροφίας από την ΠΟΕ για μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κατόπιν πολύμηνης προεργασίας, ανακοινώνει την ίδρυση υποτροφίας για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο», του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.

Η πρώτη υποτροφία θα δοθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 και προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη των φοιτητικών και των υπολοίπων πρωτοβάθμιων συλλόγων της Ομοσπονδίας μας. Λεπτομέρειες για την διαδικασία αίτησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αποτίωντας φόρο τιμής στον Τραπεζούντιο λόγιο και ιδρυτή του Φροντιστηρίου της Τραπεζούντος, Σεβαστό Κυμινήτη, αποφασίστηκε να ονομαστεί η υποτροφία αυτή, «Υποτροφία Σεβαστού Κυμινήτη».

Η ίδρυση της υποτροφίας “Σεβαστού Κυμινήτη”, σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς της Ομοσπονδίας, γεννήθηκε από την ανάγκη στήριξης νέων επιστημόνων, που θέλουν να ενισχύσουν την επιστημονική τους γνώση, να διευρύνουν την ερευνητική τους δραστηριότητα, αλλά και να δημιουργήσουν προοπτικές ανάδειξης άγνωστων πτυχών της ιστορίας και του πολιτισμού του Ευξείνου Πόντου, από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του ΔΠΕ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.