ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται Εκλογοαπολογιστική ΓΣ στην Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Έρχεται Εκλογοαπολογιστική ΓΣ στην Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας
18 Ιαν
0
Σχόλια

Έρχεται Εκλογοαπολογιστική ΓΣ στην Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τηνΚυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 11:00, στην αίθουσα του Συλλόγου (Καπετανίδου 81, Δραπετσώνα).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Προέδρου – Γραμματέα Γ.Σ. και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής
  2. Λογοδοσία Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Συζήτηση επί των πεπραγμένων και της λογοδοσίας του Δ.Σ.
  5. Απόφαση για την απαλλαγή ή μη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα λάβουν χώρα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, από τις 07:00 έως τις 19:00, στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όπως και δικαίωμα «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» έχουν όλα τα τακτικά μέλη έναν μήνα μετά την εγγραφή τους και αφού είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Διευκρινίζεται ότι η ταμειακή τακτοποίηση επιτρέπεται μέχρι και την έναρξη της ΓΣ. Η αναγνώριση της ταυτότητας του μέλους γίνεται με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας μόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των έκτακτων και συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών και μέτρων για την αντιμετώπιση της διάδοσης της πανδημίας Covid-19, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής της ΓΣ και των εκλογών ενδέχεται να αλλάξουν ώστε να είναι σύμφωνοι με τα ισχύοντα κατά την τρέχουσα περίοδο μέτρα, και θα ανακοινωθούν έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.