ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου «σκόρπισαν» χαμόγελα και ευχές στα μέλη τους,
Οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου «σκόρπισαν» χαμόγελα και ευχές στα μέλη τους,
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου»)
27 Δεκ
0
Σχόλια

Οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου «σκόρπισαν» χαμόγελα και ευχές στα μέλη τους,

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου», χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλα τα μέλη και τους χορευτές του Συλλόγου.

Το Διοιηκτικό Συμβούλιο του Συλλόγου διοργάνωσε διάφορα παιχνίδια για τους μικρούς χορευτές, οι οποίοι έφτιαξαν με πολύ αγάπη χριστουγεννιάτικα στολίδια και έγραψαν μια ευχετήρια κάρτα για τα παιδάκια με Νεοπλασματική Ασθένεια του Συλλόγου «Η Φλόγα». Χόρεψαν, τραγούδησαν και πέρασαν, γονείς και παιδιά, ένα όμορφο απόγευμα.

Για τους μεγάλους χορευτές, διοργανώθηκε ένα μικρό μουχαπέτ. Μετά από πρόσκληση του ΔΣ, τίμησε με την παρουσία του ο ποντιακής καταγωγής αθλητής, της περιοχής, Γεώργιος Πιλίδης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου του παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σερβίας.

Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί τους Φούρνους Αλεξάνδρου, την Πιτσαρία «Fartuna» και όλους τους γονείς που γέμισαν το μπουφέ με διάφορα φαγητά και αναψυκτικά.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.