ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρουσιάστηκε το επετειακό ημερολόγιο της «Μαύρης Θάλασσας»
Παρουσιάστηκε το επετειακό ημερολόγιο της «Μαύρης Θάλασσας»
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης-Αγίου Δημητρίου-Παλαιού Φαλήρου «Η Μαύρη Θάλασσα»)
23 Δεκ
0
Σχόλια

Παρουσιάστηκε το επετειακό ημερολόγιο της «Μαύρης Θάλασσας»

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, η Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης-Αγίου Δημητρίου-Παλαιού Φαλήρου «Η Μαύρη Θάλασσα» παρουσίασε το επετειακό ημερολόγιο-ιστορικό λεύκωμα «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος πλέον περιλαμβάνεται επίσημα στην επωνυμία της Ένωσης, μετά την πρόσφατη τροποποίηση του καταστατικού. Επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την νέα αυτή συνεργασία, η Ένωση πραγματοποίησε την εκδήλωση στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η παρουσίαση του ημερολογίου έγινε από την Πρόεδρο της Ένωσης Ράνια Χρυσοχοΐδου-Κανάκη η οποία έγραψε τα κείμενα και επιμελήθηκε το ημερολόγιο. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη χορευτική ομάδα της Ένωσης, με χορούς που παρέπεμπαν στα τραγικά, ιστορικά γεγονότα της εποχής, με τη συνοδεία του Γιάννη Φωτιάδη στη λύρα και του Περικλή Κατσώτη στο νταούλι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο κ. Χρήστος Κατσώτης Βουλευτής Β’ Αθηνών του Κ.Κ.Ε., ο κ. Taku Aramaki Σύμβουλος, Αναπληρωτής επικεφαλής της πρεσβείας της Ιαπωνίας, ο κ. Άγγελος Γαβαλάς αντιδήμαρχος δήμου Αγ. Δημητρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Π. Φαλήρου, ο κ. Μ. Κουμεντάκος, Πρόεδρος του ΠΟΑΚΕ Π. Φαλήρου, ο κ. Α. Δούμας, επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η κα Μ. Τρύφων πρόεδρος των παιδικών σταθμών, ο κ. Α. Αυλωνίτης αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Σμύρνης, κ. Δ. Φερεντίνος και αντιπρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων, ο κ. Γ. Γουρναρόπουλος, η κα Μ. Δεκούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγ.Δημητρίου, κα Γ. Δήμου και κα Κ. Αβραμίδου, ο κ. Καστρινάκης, Πρόεδρος της ΕΔΟΚ, η κα Β. Σπυριδονίδου Πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν», ο κ. Ν. Γαβράς Πρόεδρος της Αδελφότητας απανταχού Γαβράδων, από το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Ν. Σμύρνης ο κ. Τσιρίκος και ο κ. Πρασάκης και η κα Ηλιάδου ειδική διαβιτολόγος και αισθητικός γιατρός.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του ημερολογίου, που βοήθησαν στην πολυτελή αυτή έκδοση, καθιστώντας δυνατή και τη βοήθεια απόρων οικογενειών, στις οποίες θα διατεθεί, όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων.

«Στην ανατολή του νέου έτους, σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε υγεία, αγάπη για το συνάνθρωπο, αγαλλίαση στην ψυχή, πάθος για ζωή και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για την πατρίδα μας!» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.