ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Μωμό΄εροι έρχονται με «άγριες διαθέσεις» και σάτιρα σε Μάνδρα και Καλλιθέα
Οι Μωμό΄εροι έρχονται με «άγριες διαθέσεις» και σάτιρα σε Μάνδρα και Καλλιθέα
(Φωτ.: Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι»)
16 Δεκ
0
Σχόλια

Οι Μωμό΄εροι έρχονται με «άγριες διαθέσεις» και σάτιρα σε Μάνδρα και Καλλιθέα

Τα μέλη του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» μαζί με τον πρόεδρο Κώστα Αλεξανδρίδη, ετοιμάζονται να δώσουν το σατιρικό τους χρώμα στις μέρες που διανύουμε μέσα από το δρώμενο των Μωμό’ερων.

Οι «Μωμό’εροι» του Κώστα Αλεξανδρίδη έρχονται με «άγριες διαθέσεις» και να διαδώσουν το ιστορικό λαογραφικό δρώμενο αυτό, στους δρόμους της Μάνδρας και της Καλλιθέας συμμετέχοντας σε αντίστοιχες εορταστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 12:00 έως τις 15:00, θα συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μάνδρας σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι».
  • Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, από τις 17:00 έως τις 20:00, θα συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας όπου αφού διασχίσουν τους δρόμους της Καλλιθέας, θα καταλήξουν στο Χωριό του Άγιου Βασίλη πίσω από την πλατεία Δαβάκη.

Άλλ΄ είν΄ ανεμβολίαστοι
κι άλλ΄ εμβολιασμένοι
εμείς παρακαλούμε σας
να ζείτεν μονιασμένοι.

Τ΄εμέτερα τ΄εμβόλια
΄κί θα είναι με δόσεις
όποιος κρούει κι εφτάει ατά
θα έχ΄ και νουν και γνώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.