ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαθήματα ποντιακού..... Scrabble στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας
Μαθήματα ποντιακού….. Scrabble στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας
(Φωτ.: Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας)
08 Δεκ
0
Σχόλια

Μαθήματα ποντιακού….. Scrabble στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

Ένα διαφορετικό μάθημα ξεκίνησε στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας για όσους θέλουν να μάθουν ποντιακά.

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Όμιλο Scrabble Πτολεμαΐδας, θα χρησιμοποιούν το πασίγνωστο σε όλους μας επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων για την εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου.

Εκεί, κάθε Δευτέρα στις 19:00, θα δίνουν ραντεβού οι λάτρεις του σκραμπλ και της ποντιακής διαλέκτου.

Ήδη ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας έχει διαμορφώσει χώρο στη βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του κτηρίου (25ης Μαρτίου & Γουμεράς).

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Με τη συνδιοργάνωση του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας και του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, ανεξαρτήτως εάν είναι ή όχι μέλη του ποντιακού συλλόγου, ενώ όσοι ακόμη ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να έρθουν στο Σύλλογο και το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αναγραμματισμού λέξεων, όπου οι συμμετέχοντες ψυχαγωγούνται και παράλληλα αποκτούν γνώσεις, με τη χρήση ειδικού ποντιακού λεξικού και με στόχο την καλύτερη εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου. Με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων σκραμπλ (Scrabble), θα διοργανωθεί τους επόμενους μήνες και το πρώτο τουρνουά σκραμπλ στην ποντιακή διάλεκτο, κάτι που ήδη έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον, σε πανελλαδικό επίπεδο».

Πληροφορίες τις απογευματινές ώρες, 18:00-21:00, στα τηλέφωνα 2463027067 και 6983770008.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.