ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παράταση έως τον Ιούνιο του 2022 πήρε η θητεία του ΔΣ της ΕΠ Νίκαιας-Κορυδαλλού
Παράταση έως τον Ιούνιο του 2022 πήρε η θητεία του ΔΣ της ΕΠ Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
12 Νοέ
0
Σχόλια

Παράταση έως τον Ιούνιο του 2022 πήρε η θητεία του ΔΣ της ΕΠ Νίκαιας-Κορυδαλλού

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 στην αίθουσα «Γεώργιος Σακκάς» της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση που είχε εξαγγείλει το Διοικητικό Συμβούλιο. Βασικά θέματα της Συνέλευσης ήταν η παράταση της θητείας του υπάρχοντος ΔΣ έως τον Ιούνιο του 2022 και η τροποποίηση του Καταστατικού.

Στην συνέλευση προέδρευσε το μέλος Παύλος Τερκεσίδης, ενώ γραμματείς εκλέχθηκαν τα μέλη Ελένη Καπακλή και Χρυσούλα Ξαντινίδου. Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθρ.11 του Καταστατικού Λειτουργίας του Σωματείου, υπήρξε η απαραίτητη απαρτία τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Όσον αφορά το θέμα της παράτασης έως τον Ιούνιο του 2022, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από το ΔΣ, το σώμα της Συνέλευσης το ενέκρινε παμψηφεί. Στο δεύτερο θέμα για την τροποποίηση του Καταστατικού, έγιναν αρκετές παρεμβάσεις-προτάσεις από τα μέλη αλλά μετά από διαλογική συζήτηση κατέληξαν στις τελικές τροποποιήσεις που κατατέθηκαν στο αρμόδιο ειρηνοδικείο προς έγκριση και επικύρωση.

Η συμμετοχή του κόσμου, δεδομένης της κατάστασης λόγω COVID-19, ήταν ικανοποιητική και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί εντός του Ιουνίου 2022. Παρόλα αυτά, το ΔΣ δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες και τα πρωτόκολλα που ορίζει το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με την αποφυγή της εξάπλωσης της COVID-19, όπως άλλωστε κάνει και τελευταία δύο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.