ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δάκρυσε η Καλαμαριά από την παρουσία της Αδελφότητας Κρωμναίων στην παρέλαση της 28ης
Δάκρυσε η Καλαμαριά από την παρουσία της Αδελφότητας Κρωμναίων στην παρέλαση της 28ης
(Φωτ.: Θωμαΐς Κυζιρίδου)
06 Νοέ
0
Σχόλια

Δάκρυσε η Καλαμαριά από την παρουσία της Αδελφότητας Κρωμναίων στην παρέλαση της 28ης

Σείστηκαν από ρίγος και συγκίνηση τα χώματα της Καλαμαρίας όταν κατά την διάρκεια της παρέλασης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, παρέλασε για να τιμήσει τους ήρωες του 1940 η Αδελφότητα Κρωμναίων Καλαμαρίας.

Τα μέλη της Αδελφότητας που παρέλασαν, μαζί με τη γαλανόλευκη σημαία και το λάβαρό της, κρατούσαν ανά χείρας πλακάτ με την επιγραφή, «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, 353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση».

(Φωτ.: Θωμαΐς Κυζιρίδου)

Η Αδελφότητα το 2019 συμπλήρωσε 150 χρόνια από την ίδρυσή της. Πρόκειται για το παλαιότερο ποντιακό σωματείο στον κόσμο που υφίσταται σήμερα, από την ίδρυση του στον ιστορικό Πόντο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το παρόν έδωσε φυσικά και η Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς όπως κάθε φορά τιμώντας με καμάρι «όλους τους Έλληνες Πατριώτες που αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας: «Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων που συμμετείχαν για ακόμα μια χρονιά τιμώντας κατ αρχήν την Πατρίδα μας και ταυτόχρονα το Σύλλογο που υπηρετούμε .
Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και να μη λείψει κανείς!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.