ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Από σήμερα ξεκινούν πάλι τα μαθήματα χορού στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Από σήμερα ξεκινούν πάλι τα μαθήματα χορού στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
05 Νοέ
0
Σχόλια

Από σήμερα ξεκινούν πάλι τα μαθήματα χορού στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Την επανέναρξη όλων των χορευτικών τμημάτων της από σήμερα, Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, ανακοίνωσε η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης μας ότι από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ξεκινάνε και πάλι τα μαθήματα του Παιδικού-Εφηβικού Χορευτικού Τμήματος.

Ως εκ τούτου, οι ώρες και τα χορευτικά τμήματα για κάθε Παρασκευή διαμορφώνονται ως εξής:

  • 19:45-20:30 Τμήμα Παιδικό-Εφηβικό
  • 20:30-21:30 Τμήμα Αρχαρίων
  • 21:30-22:30 Τμήμα Προχωρημένων

Να υπενθυμίσουμε ότι χοροδιδάσκαλος της Ένωσης μας είναι ο κ. Όμηρος Παχατουρίδης (Omiros Pachatouridis) και η συμμετοχή σε όλα τα Χορευτικά Τμήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Στα μαθήματα τηρούνται ΑΥΣΤΗΡΑ όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα που ορίζει το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.

Συμμετοχή στα μαθήματα μπορούν να έχουν οι άνω των 18 ετών εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό τους, όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, ενώ οι ΜΗ εμβολιασμένοι και οι ΜΗ νοσήσαντες θα εισέρχονται στους χώρους της Ένωσης επιδεικνύοντας αρνητικό τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) ή τεστ μοριακής μεθόδου ανάλυσης (PCR). Για όλους τους μαθητές κάτω των 18 ετών ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις που ισχύουν για το σχολείο.

Κατά την διάρκεια της πρόβας η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους, ενώ θα τηρείται απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου. Κατά την είσοδο όλων θα γίνεται θερμομέτρηση και θα τηρείται ανάλογο βιβλίο εισερχομένων.

Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6907042401, Θοδωρής.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.