ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκμάθηση ποντιακής διαλέκτου για 5η χρονιά από τον ΣΠΦΣΘ
Εκμάθηση ποντιακής διαλέκτου για 5η χρονιά από τον ΣΠΦΣΘ
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)
22 Οκτ
0
Σχόλια

Εκμάθηση ποντιακής διαλέκτου για 5η χρονιά από τον ΣΠΦΣΘ

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο του την επαφή των ατόμων με την παράδοση, καθώς και τη μεταλαμπάδευση της γνώσης, ανακοινώνει πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το Τμήμα Εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου με διδάσκουσα τη Φιλόλογο-Μ.Α Γλωσσολογίας και Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Ποντιακής Διαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε Φοιτητές/τριες και Σπουδαστές/τριες Ποντιακής αλλά και μη ποντιακής καταγωγής, που φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Οι παραδόσεις των μαθημάτων θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Google Meet, κάθε Τρίτη από τις 20:00 έως τις 21:30 και η συμμετοχή στο Τμήμα θα είναι δωρεάν. Με την αποπεράτωση των μαθημάτων θα δοθεί σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης βάσει παρουσιολογίου που θα τηρείται σε κάθε μάθημα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ισχύουν έως και την Kυριακή 31 Οκτωβρίου 2021. Ο σύνδεσμος συμμετοχής και πληροφορίες τους μαθήματος θα σταλούν στους συμμετέχοντες μέσω e-mail.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.