ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ
Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ
(Φωτ.: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων)
21 Οκτ
0
Σχόλια

Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) καλεί τα Σωματεία-Μέλη της στην Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στις 11:00, στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά» στην Καστανιά Ημαθίας.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη —και τα όσα προβλέπονται στο καταστατικό— θα παρουσιαστεί έκθεση πεπραγμένων για την περίοδο από τις 06 Νοεμβρίου 2016 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021, ενώ θα γίνει και οικονομικός απολογισμός για τη διαχειριστική περίοδο 01 Ιανουαρίου 2020-31 Δεκεμβρίου 2020.

Επίσης, πριν από την εκλογική διαδικασία θα γίνει προγραμματισμός έργου για τους επόμενους 12 μήνες.

Κάθε σωματείο-μέλος της ΠΟΠΣ έχει ήδη επιλέξει αντιπροσώπους, ενώ έχουν κατατεθεί και οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ήταν η 17η Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια της Εκλογοαπολογιστικής Τακτικής ΓΣ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα:

  • Η προσέλευση των αντιπροσώπων για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να γίνεται με απόσταση 1,5 μεταξύ τους.
  • Στην είσοδο θα υπάρχει υποχρεωτική θερμομέτρηση.
  • Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλους τους χώρους.
  • Στον χώρο που θα διενεργηθούν οι εκλογές δεν θα πρέπει να παρατηρούνται φαινόμενα συγχρωτισμού.
  • Έχει εξασφαλιστεί η απολύμναση του χώρου και ο χώρος θα αερίζεται επαρκώς.
  • Θα εξασφαλιστεί εκ των προτέρων και κατά το μέτρο το δυνατό, ότι οι εκλογείς δεν θα χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα με τους άλλους εκλογείς, ιδίως στυλό ή εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, θα χρησιμποιούνται γάντια μιας χρήσης ή θα απολυμαίνονται τα μέσα και ο χώρος εκλογής μετά από κάθε χρήση.

Οι αντιπρόσωποι οφείλουν να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα  ή άλλο ισότιμο νομιμοποιητικό έγγραφο. Υπενθυμίζεται ότι η εκλογοαπολογιστική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.