ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε η 62η Αιμοδοσία των «Ακριτών» Σταυρούπολης
Παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε η 62η Αιμοδοσία των «Ακριτών» Σταυρούπολης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
19 Οκτ
0
Σχόλια

Παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε η 62η Αιμοδοσία των «Ακριτών» Σταυρούπολης

Παρόλη την κακοκαιρία και την ασταμάτητη βροχή, οι φίλοι αιμοδότες έδωσαν σημαντικό παρών στην 62η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Θεαγένειο», στο κτήριο Α εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Δήμου Παύλου Μελά.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ομαλά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 36 φιάλες αίμα.

Οι «Ακρίτες» ευχαριστούν «τους φίλους αιμοδότες που συμμετείχαν στην 62η Αιμοδοσία του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου«Θεαγένειο», για την άψογη συνεργασία. Το αίμα είναι το βασικό συστατικό της ζωής και ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας. Δέκα λεπτά για αυτό το πολύτιμο αγαθό που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει. Στους Ακρίτες 30 και πλέον χρόνια προσφέρουμε το δώρο της ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.