ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην «Παναγία Σουμελά» Σαλαμίνας
Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην «Παναγία Σουμελά» Σαλαμίνας
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά»)
13 Οκτ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην «Παναγία Σουμελά» Σαλαμίνας

Με τις ευλογίες του πάτε Αναστάση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά» χθες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα της Ένωσης.

Με τον αγιασμό, δόθηκε και επίσημα η επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της «Παναγίας Σουμελά» και την έναρξη των χορευτικών τμημάτων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «Έπεται μια χρονιά με υγειονομικές δυσκολίες που δεν μας αφήνουν αδιάφορους! Για αυτό λοιπόν θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα βάση ΦΕΚ και με την προσωπική ευθύνη που μας αναλογεί τον καθένα ξεχωριστά ξεκινάμε την φετινή χρονιά!!

Η δημοτική αρχή αρωγός της προσπάθειας μας στηρίζει τον σύλλογο και βοηθά όσο το δυνατόν περισσότερο να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο κύριο Παναγόπουλο τον αντιδήμαρχο κύριο Λενη την πρόεδρο τις κοινότητας κυρία Μαγιατη τον υποψήφιο βουλευτή κύριο Σουτα και την λαογραφική στέγη τον πρόεδρο κύριο Καπετανάκη για την παρουσία τους»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.