ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
12 Οκτ
0
Σχόλια

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθρ.11 του Καταστατικού Λειτουργίας της, αποφάσισε να συγκαλέσει τα μέλη σε Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στις 10:30, στην αίθουσα «Γεώργιος Σακκάς», στην έδρα του Συλλόγου (Κιλικίας 51 & Καισαρείας).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από επτά (7) ημέρες, δηλαδή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα χωρίς άλλη πρόσκληση. Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την έναρξη της διαδικασίας της Συνέλευσης ή διατραπεζικά όπως περιγράφεται παρακάτω.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  • Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης και δυο (2) Γραμματέων
  • Εισήγηση Δ.Σ. και απόφαση Γ.Σ. για την τροποποίηση του Καταστατικού του Σωματείου
  • Εισήγηση Δ.Σ. και απόφαση Γ.Σ για την παράταση της θητείας του έως τον Ιούνιο 2022

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, είμαστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουμε τη Συνέλευση και διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ στο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/3488452649

Παρακαλείσθε να δηλώσετε στη Γραμματεία, τηλεφωνικά ή με email, τον τρόπο συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 ώρα 21:00.

Όσοι μέλη θα συμμετάσχουν διαδικτυακά στη Συνέλευση, θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους. Δείτε εδώ με ποιον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα του μέλους.

Τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν αντίγραφο ή να τους αποσταλεί μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου το προσχέδιο του προς Τροποποίηση Καταστατικού, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία (Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας: Τετάρτη 18:00-20:00 και Παρασκευή 18:00-21:00).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.