ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αγιασμός έναρξης μαθημάτων στην «Εύξεινο Λέσχη» Σερρών
Αγιασμός έναρξης μαθημάτων στην «Εύξεινο Λέσχη» Σερρών
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Σερρών «Εύξεινος Λέσχη»)
29 Σεπ
0
Σχόλια

Αγιασμός έναρξης μαθημάτων στην «Εύξεινο Λέσχη» Σερρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Νομού Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021, στις 11:00, θα τελεστεί ο αγιασμός έναρξης της χορωδιακής και χορευτικής περιόδου, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες επανέναρξης της Λέσχης, από το Γραφείο Γενικής Γραμματείας Σύγχρονου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, συστήνεται κατά την είσοδο στο χώρο η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο ή το αποτέλεσμα της διενέργειας ταχείας δοκιμασίας αντιγόνου του τελευταίου 48 ωρου (rapid test) τόσο των μελών στα χορωδιακά και χορευτικά της τμήματα όσο και των συντελεστών-συνεργατών.

Επιβεβλημένη θεωρείται και η τήρηση βιβλίου εισερχομένων και εξερχομένων στους χώρους της Λέσχης. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες αναφορικά με τα χορωδιακά τμήματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αριθμό 6972141182, ενώ για τα χορευτικά τμήματα διαθέσιμος θα είναι ο αριθμός 6942551243.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.