ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΕΠΩΦ στην απονομή μεταλλίων του 1ου Ορεινού τριάθλου του Δήμου Ωραιόκαστρου
Η ΕΠΩΦ στην απονομή μεταλλίων του 1ου Ορεινού τριάθλου του Δήμου Ωραιόκαστρου
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)
28 Σεπ
0
Σχόλια

Η ΕΠΩΦ στην απονομή μεταλλίων του 1ου Ορεινού τριάθλου του Δήμου Ωραιόκαστρου

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων συμμετείχε στην τελετή λήξης και απονομής στον 1ο Ορεινό Τρίαθλο, Δίαθλο, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 20021.

Το σημείο εκκίνησης ήταν το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Αγγελος Βλαχόπουλος».

Μέλη της Ένωσης ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσίες, παρέδωσαν τα μετάλια στους νικητές, στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί κατά την απονομή.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στα αγωνίσματα, καθώς επίσης και σε όσους εργάστηκαν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Αναπτύσσουμε στο Δήμο μας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια το Ωραιόκαστρο να αποτελεί σημείο αναφοράς για ορεινές αθλητικές δραστηριότητες», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Οι δημότες μας, αλλά και κάτοικοι από άλλες περιοχές αγκάλιασαν την πρώτη διοργάνωση ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Τρεξίματος και Ποδηλασίας που πραγματοποιήσαμε στο Ωραιόκαστρο. Τα θετικά σχόλια όσων συμμετείχαν στα αγωνίσματα σχετικά με την διοργάνωση μας ενθαρρύνουν και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σχεδιάζουμε τις επόμενες διοργανώσεις. Θέλουμε να κάνουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή και στις αθλητικές δράσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Ο κ. Πανιώρης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» διοργανώθηκαν παράλληλα ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά. Στήθηκε πίστα δεξιοτεχνίας για ποδήλατα, ενώ ανιματέρ ψυχαγώγησαν τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.