ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συμμετοχή του ΣΠοΣ Ν. Ελλάδος & Νήσων σε εκδήλωση για την Μάχη της Πέτρας στη Λειβαδιά
Συμμετοχή του ΣΠοΣ Ν. Ελλάδος & Νήσων σε εκδήλωση για την Μάχη της Πέτρας στη Λειβαδιά
23 Σεπ
0
Σχόλια

Συμμετοχή του ΣΠοΣ Ν. Ελλάδος & Νήσων σε εκδήλωση για την Μάχη της Πέτρας στη Λειβαδιά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα Υψηλάντη του Δήμου Αλιάρτου–Θεσπιέων διοργανώνουν εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου για την «Μάχη της Πέτρας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις 10.30, στην Λειβαδιά.

Το κάθε σωματείο μπορεί να συμμετέχει με το λάβαρο του και με ένα άτομο ντυμένο με φορεσιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της διασποράς κατά του COVID – 19 και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων (μάσκα, αποστάσεις κ.λπ).

Η μεταφορά των εκπροσώπων των αδελφών σωματείων θα γίνει με πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει από την Αθήνα στις 07:30. Οι μεταφερόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test.

Όσα σωματεία επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στα τηλέφωνα: 693 70 61 076 (Δημόπουλος Χρίστος), 697 75 30 711 (Σωτηριάδου Αθηνά).

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου του ΣΠοΣ.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.