ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έναρξη μαθημάτων στη Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
Έναρξη μαθημάτων στη Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
21 Σεπ
0
Σχόλια

Έναρξη μαθημάτων στη Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Την έναρξη του Χορευτικού μας Τμήματος τηρώντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της εξάπλωσης της COVID-19 ανακοίνωσε στα μέλη και τους φίλους της, η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.  Στο αρχικό Φ.Ε.Κ. υπήρχαν κάποια κενά τα οποία όμως διευκρινίστηκαν από την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με τις οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Τα μέτρα λοιπόν που ισχύουν και θα ακολουθήσει και η Ένωση έχουν ως εξής:

  • Όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό τους και όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο εισέρχονται στους χώρους της Ένωσης επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό (ηλεκτρονικά είτε εγγράφως) το οποίο θα ελέγχεται με την εφαρμογή Covid Free GR
  • Οι ΜΗ εμβολιασμένοι και οι ΜΗ νοσήσαντες άνω των 18 ετών θα εισέρχονται στους χώρους της Ένωσης επιδεικνύοντας αρνητικό τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) ή τεστ μοριακής μεθόδου ανάλυσης (PCR).
  • Όλοι οι μαθητές κάτω των 18 ετών που δεν έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει, θα εισέρχονται στους χώρους της Ένωσης επιδεικνύοντας αρνητικό τέστ με τη μέθοδο του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).
  • Κατά την διάρκεια της πρόβας η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους ενώ θα τηρείται η απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.
  • Κατά την είσοδο όλων θα γίνεται θερμομέτρηση και θα τηρείτε ανάλογο βιβλίο εισερχομένων.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, με ώρα προσέλευσης 19:30 και ώρα έναρξης του μαθήματος 20:00 έως 22:00. Τα μαθήματα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 15 έως 99 ετών…

Από τις αρχές Οκτωβρίου, και σύμφωνα με τις επόμενες ανακοινώνεις, θα ξεκινήσει και τμήμα για μικρότερες ηλικίες.

Tέλος, τα παραπάνω μέτρα είναι ενδεικτικά, δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις και εφαρμόζονται παράλληλα με τα ευρύτερα μέτρα τα οποία ισχύουν.

Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6907042401, Θοδωρής.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.