ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
13 Σεπ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στην αίθουσα «Γεώργιος Σακκάς» της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Χορευτικού της Τμήματος. Ο Μητροπολίτης Νικαίας, δια του εκπροσώπου του πατέρα Αθανάσιου από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ευλόγησε τους χορευτές, τα μέλη της Διοίκησης, και τον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του Δ.Σ., του χοροδιδασκάλου και των μελών του χορευτικού τμήματος, σχετικά με την λειτουργία του χορευτικού, σύμφωνα με τα μέτρα που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς.

Η συμμετοχή των μελών του χορευτικού ήταν ικανοποιητική —δεδομένων των συνθηκών— και φυσικά τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της εξάπλωσης της COVID-19. Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με κέρασμα του Δ.Σ. προς τους παρευρισκομένους.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, εάν και εφόσον αυτό επιτραπεί από την πολυαναμενόμεη Κ.Υ.Α. που αφορά στην επαναλειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.