ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 100 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της ΕΠοΝΑ στο Λαύριο
100 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της ΕΠοΝΑ στο Λαύριο
(Φωτ.: Γεώργιος Βαρυθυμιάδης)
06 Σεπ
0
Σχόλια

100 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της ΕΠοΝΑ στο Λαύριο

Δυναμικότατη ήταν η συμμετοχή στην 22η Αιμοδοσία της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, χθες Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς 100 συνάνθρωποί μας προσέφεραν το αίμα τους.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου, μαζί με τον Δήμο Λαυρεωτικής και τους πολιτιστικούς συλλόγους του Λαυρίου.

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης», Γιώργος Βαρυθυμιάδης δήλωσε ότι «Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, η αλληλεγγύη και η στήριξη με κάθε τρόπο των πλέον ευάλωτων ομάδων, είναι η απάντηση που χρειάζεται η κοινωνία μας για να διατηρήσει την συνοχή, την σύμπνοια και την ελπίδα της για ένα φωτεινότερο μέλλον.

Η σημερινή αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής σε συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Λαυρίου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η αθρόα προσέλευση των εθελοντών δικαίωσε τις προσδοκίες μας.

Το πολυτιμότερο δώρο στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, αναντικατάστατο από τεχνικά παρασκευάσματα, το αίμα, παραδόθηκε από τους εθελοντές αιμοδότες μας με αίσθημα ευθύνης και αγάπης στον συνάνθρωπο μας.

Οι 100 φιάλες που τελικά συγκεντρώθηκαν, αποτελεί επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας και της οργάνωσης που διασφαλίσαμε.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσήλθαν στην αιμοδοσία. Ξεχωριστές ευχαριστίες στο προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Ανδρέα για την στήριξη που παρείχαν.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.