ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται ο 24ος Ακριτικός Κύκλος από τους «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης
Έρχεται ο 24ος Ακριτικός Κύκλος από τους «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
05 Σεπ
0
Σχόλια

Έρχεται ο 24ος Ακριτικός Κύκλος από τους «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» και η Οργανωτική Επιτροπή του «Ακριτικού Κύκλου», σας καλούν στις εκδηλώσεις Παράδοσης και Πολιτισμού με τίτλο : «24ος Ακριτικός Κύκλος», που θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, εντός του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά», σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Μετά από ένα χρόνο σιωπής, ο σύλλογος των Ακριτών τολμά και δηλώνει παρών με σεβασμό στον άνθρωπο και αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό.

Το πρόγραμμα του «24ου Ακριτικού Κύκλου», είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής που διανύουμε, με βάση τα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Η ποντιακή μουσική θα έχει την τιμητική της και πόντιοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν νοερά στη γη του Πόντου, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι «Ακρίτες», καταλήγουν λέγοντας «Συνεχίζουμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή με το ίδιο μεράκι, την αδιάκοπη προσπάθεια για τη διάσωση και διατήρηση της τεράστιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Στήριγμα της ανιδιοτελούς μας προσπάθειας η δική σας αγάπη, συμπαράσταση και υποστήριξη.»

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.