ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης θα απέχει από τις «γιορτές πόλης Ξάνθης 2021»
Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης θα απέχει από τις «γιορτές πόλης Ξάνθης 2021»
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
04 Σεπ
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης θα απέχει από τις «γιορτές πόλης Ξάνθης 2021»

Σε λίγα 24ωρα αρχίζουν οι «γιορτές παλιάς πόλης Ξάνθης-2021». Ένας θεσμός που συμπληρώνει 30 χρόνια δημιουργικής πορείας.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης πρωτοστάτησε στην καθιέρωση του. Ο αείμνηστος Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Ταβουλτσίδης, ήταν μέλος της συμβουλευτικής ομάδας του τότε Δημάρχου Φίλιππα Αμοιρίδη, συμμετείχε ενεργά με πλήθος χορευτικών παρουσιών στα προγράμματα του Δήμου και αποτελούσε πόλο έλξης με το «στέκι» του στο parking Λευκού Πύργου & Χασιρτζόγλου για σχεδόν δέκα χρόνια.

Θέτοντας ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας και των μελών του ιδιαίτερα, από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αποφασίσε να μην συμμετέχει.

Η ανακοίνωση του Σωματείου καταλήγει αναφέροντας «Συνεχίζουμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε τον θεσμό και τις προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης. Και θέλουμε να έχουμε την κατανόηση των πολλών φίλων και μελλών του Συλλόγου και να ζητήσουμε συγνώμη που δεν θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να γλεντήσουν κάτω από τους ήχους της λύρας και του νταουλιού όπως οι Πόντιοι ξέρουν. Βλέπουμε μπροστά με αισιοδοξία και ελπίζουμε ότι το 2022 θα ξανασυναντηθούμε.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.