ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε ο Θεόδωρος Ακριτίδης
Πέθανε ο Θεόδωρος Ακριτίδης
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
31 Ιούλ
0
Σχόλια

Πέθανε ο Θεόδωρος Ακριτίδης

Ένας ακόμη δραστήριος Πόντιος «έφυγε» από κοντά μας χθες Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Ακριτίδη.

Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Μακεδονίας, μέλος της ΔΙΣΥΠΕ, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Είχε επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις του στο να βοηθάει τους συμπατριώτες μας από την άλλοτε ΕΣΣΔ.

ΠΟΕ: «Βασικό κίνητρο πάντοτε η αγάπη του για την καταγωγή των προγόνων του και η διάθεσή του για ανιδιοτελή προσφορά.»
Την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Θεόδωρου Ακριτίδη εξέφρασαν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος μέσα από Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν.

«Ο Θεόδωρος Ακριτίδης διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Μακεδονίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων καθώς επίσης και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αρμοδιότητα θέματα απόδημου ελληνισμού. Μεγάλο μέρος της ζωής του αφιέρωσε στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην οργάνωση του ποντιακού χώρου καθώς και στην αποκατάσταση των Νεοπροσφύγων Ελλήνων από την τέως Σοβιετική Ένωση. Βασικό κίνητρο πάντοτε η αγάπη του για την καταγωγή των προγόνων του και η διάθεσή του για ανιδιοτελή προσφορά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ.»

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 17.30, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.