ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εθελοντικές δράσεις στη Νικόπολη του Δήμου Λαγκαδά
Εθελοντικές δράσεις στη Νικόπολη του Δήμου Λαγκαδά
(Φωτ.: Σύνδεσμος Νικοπολιτών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας»
14 Ιούλ
0
Σχόλια

Εθελοντικές δράσεις στη Νικόπολη του Δήμου Λαγκαδά

Σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Ιουλίου η πρώτη από μία σειρά εθελοντικών δράσεων στη Νικόπολη του Δήμου Λαγκαδά από τον Σύνδεσμο Νικοπολιτών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας». Η δράση περιελάμβανε ήπιες παρεμβάσεις όπως καθαρισμό του πευκόφυτου λόφου με το ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, από χόρτα, βάτα, σπασμένα και ξερά κλαδιά καθώς και διάνοιξη των μονοπατιών του περιμετρικού άλσους.

Ο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους λόφος του Αϊ Γιώργη ο οποίος μπορεί πλέον να φιλοξενήσει και πολιτιστικές δράσεις, βρίσκεται στις παρυφές του χωριού, περιβάλλεται από καταπράσινο δάσος με πεύκα, βελανιδιές και άλλα δένδρα και αποτελεί ιδανικό τόπο περιπάτου και σαγηνευτικό πόλο έλξης επισκεπτών.

Την ανάδειξη και εκμετάλλευση του μαγευτικού αυτού λόφου είχαν στις προθέσεις τους όταν αποφάσισαν τη δράση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Νικοπολιτών σε συνεργασία πάντα με την Τοπική Κοινότητα.

Την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή και το έργο των εθελοντών εξέφρασαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Νικοπολιτών, ο Πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος καθώς και ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Νικόπολης κ. Κωνσταντίνος Μουρατίδης, απευθύνοντας αμφότεροι θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαγκαδά για την καθοριστική συμβολή τους στη δράση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.