ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκαν η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η κατανομή αξιωμάτων καινούργιου ΔΣ στην ΕΛΒ
Πραγματοποιήθηκαν η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η κατανομή αξιωμάτων καινούργιου ΔΣ στην ΕΛΒ
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
03 Ιούλ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η κατανομή αξιωμάτων καινούργιου ΔΣ στην ΕΛΒ

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 27 Ιουνίου 2021 μετά την Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και η νέα σύνθεση του ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για τη διετία 2021-2022.

Η σύσταση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου.
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Θεοδωρίδης Σπυρίδων του Γεωργίου.
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου.
  • Γενική Γραμματέας: Τογκουσίδου Ευαγγελία του Αθανασίου.
  • Ταμίας: Ανεσίδου Ευσταθία του Ευσταθίου.
  • Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Αντωνίου.
  • Έφορος Κ-Α Περιουσίας: Γεωργιάδου Ηλέκτρα του Κωνσταντίνου.
  • Έφορος Εκδηλώσεων: Στεργιάδης Τριαντάφυλλος του Φωτίου.
  • Έφορος Τμημάτων: Κοτίδης Ιωάννης του Γεωργίου.

Ακολουθεί ανακοίνωση του νέου ΔΣ τηςΕΛ Βέροιας:

«Αγαπητά μέλη και συνεργάτες, μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας (ΕΛΒ), μετά τις σημερινές εκλογές , αναλαμβάνουμε τη διοίκηση της Λέσχης μας, για τη διετία 2021-22.

Αποχαιρετούμε αλλά δεν αποχωριζόμαστε τον πρώην πρόεδρο και νυν έφορο δημοσίων σχέσεων της λέσχης κ. Χαράλαμπο Καπουρτίδη και τον έφορο Κ-Α Περιουσίας κ. Ηλία Απλακίδη που αποχωρούν εθελοντικά από το ΔΣ της λέσχης και αφού τους ευχαριστήσουμε για την πολυετή, πολύπλευρη και συνεχή προσφορά τους στο σύλλογο, τους ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας γεμίζει με ακλόνητη πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας δίνει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε:

  • για να διατηρήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και την ποντιακή διάλεκτο.
  • για τη Διεθνοποίηση και τη Διεθνή Αναγνώριση και Καταδίκη της Γενοκτονίας των προγόνων μας, Ελλήνων του Πόντου.
  • για τη σύσφιξη των σχέσεων με άλλα αδελφά σωματεία, την αλληλεγγύη και τη στήριξη όλων των ποντίων αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου αυτά καταπατούνται.
  • για την συνέχιση του αγώνα για την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος του Ιερού Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά», έτσι ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον τρόπο διοίκησης και να επιτευχθεί η ουσιαστική ανιστόριση της Ιεράς Μονής.

Όλοι μαζί σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε και θα πορευτούμε με γνώμονα το καλό και την πρόοδο της Λέσχης μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, μέλη και φίλους και ευχόμαστε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.»

Tο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο της λέσχης στο Πανόραμα Βεροίας, γέμισε μετά από καιρό λόγω της πανδημίας, από μέλη, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 όπου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολοιστική Τακτική Γενική Συνέλευση για τη διετία 2019-20, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήτοι o πρόεδρος της ΕΛΒ κ. Νίκος Τουμπουλίδης έκανε το διοικητικό απολογισμό όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της προηγούμενης διετίας παρουσιάζοντας το έργο της κάθε εφορίας και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τη ταμία κ. Σταθούλα Ανεσίδου.

Ο Πρόεδρος της ΓΣ κ. Κυριάκος Παλασίδης και ο Γραμματέας κ. Βαγγέλης Ιντζεβίδης αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ευχήθηκαν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ετυμηγορία-ψηφοφορία των μελών της Λέσχης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Στις εργασίες της συνέλευσης έδωσαν το παρών, ως μέλη της Λέσχης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αλέξανδρος Τσαχουριδης και ο Αντιδήμαρχος Γρηγοριάδης, παλιοί πρόεδροι της λέσχης και πολλά μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.