ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχονται εκλογές στον «Ξενιτέα» Κω
Έρχονται εκλογές στον «Ξενιτέα» Κω
(Φωτ: Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας»)
16 Ιούν
0
Σχόλια

Έρχονται εκλογές στον «Ξενιτέα» Κω

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο «Ξενιτέας» , με απόφασή του, όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου, καλεί τα μέλη του Συλλόγου, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στις 10:30, στο Χάνι (προαύλιος χώρος του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω) σε συνεδρίαση με θέματα:

  • Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα της Συνελεύσεως και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
  • Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Συζήτηση επί των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Απόφαση για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 04 Ιουλίου 2021, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα έχουν μόνο όσα μέλη είναι οικονομικώς τακτοποιημένα έως και την έναρξη της Συνελεύσεως.

Επιπροσθέτως διευκρινίζεται ότι, βάση του νέου καταστατικού του Συλλόγου που είναι σε ισχύ και συγκεκριμένα βάση του Άρθρου 3 (παρ. ζ΄) «Μέλος το οποίο έχει οικονομική δυσχέρεια και δεν είναι εφικτό να τακτοποιήσει τις ετήσιες συνδρομές του, οφείλει να το κοινοποιήσει στο Δ.Σ. προκειμένου αυτό να αποφασίσει την τακτοποίηση του θέματός του.»

Τέλος υπενθυμίζεται ότι βάση του νέου καταστατικού, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου (Ποντιακής και μη καταγωγής) υπό την προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένα μέλη 6 μήνες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.ΞΕΝΙΤΕΑΣΠαρακαλούνται όλα τα μέλη να φέρουν μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.