ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το κανάλι OPEN καλεί τους τηλεθεατές να στείλουν τις ιστορίες των προγόνων τους για την επέτειο της Γενοκτονίας
Το κανάλι OPEN καλεί τους τηλεθεατές να στείλουν τις ιστορίες των προγόνων τους για την επέτειο της Γενοκτονίας
08 Μάι
0
Σχόλια

Το κανάλι OPEN καλεί τους τηλεθεατές να στείλουν τις ιστορίες των προγόνων τους για την επέτειο της Γενοκτονίας

Φέτος στις 19 Μαΐου συμπληρώνοντια 102 χρόνια από την έναρξη της Β’ και πιο σκληρής φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Πολλοί που φωνάζουμε ότι είμαστε «Αυτοί που δεν Γενοκτονήθηκαν» ζούμε σήμερα στην Ελλάδα και έχουμε ακούσει τις συγκλονιστικές ιστορίες των επιζώντων της εποχής.

Αυτές της ιστορίες εν όψη και της ημέρας μνήμης, αποφάσισε να συγκεντρώσει το OPEN. Για να τιμήσει τις ζωές και τις ιστορίες των ανθρώπων αυτών, το κανάλι θα κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα —και φέτος— στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Καλεί λοιπόν όλους όσους έχουν μία ιστορία, ένα συναίσθημα, μία διήγηση, μαρτυρία ή φωτογραφία των προγόνων τους για να μοιραστούν να τη στείλουν στο κανάλι.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του OPEN
«Το μεγάλο κάλεσμα του OPEN για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Το OPEN καλεί τους τηλεθεατές να στείλουν τη δική τους μαρτυρία, τη δική τους προσωπική ιστορία και να μοιραστούν συναισθήματα, διηγήσεις, μαρτυρίες και εικόνες των προγόνων τους.

Το μεγάλο αφιέρωμα του σταθμού για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ξεκινάει και το OPEN κρατάει αναμμένο το κερί της μνήμης. Θυμάται και αναδεικνύει όλα τα γεγονότα της περιόδου με μαρτυρίες Ελλήνων του Πόντου των οποίων οι οικογένειες βίωσαν το διωγμό και τις απίστευτες βαναυσότητες. Ένα κερί για κάθε αθώο θύμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Άναψε και εσύ τη φλόγα της μνήμης στέλνοντας το δικό σου video και γίνε μέρος της Ιστορίας του Ελληνισμού. Μπες στο www.tvopen.gr/genoktoniapontion και κράτα τη μνήμη ζωντανή.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.