ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έχασε την μάχη με τον COVID-19 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
Έχασε την μάχη με τον COVID-19 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
24 Απρ
0
Σχόλια

Έχασε την μάχη με τον COVID-19 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης Ηλίας Καλαντίδης ύστερα από 20 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης: Βαθύτατα αφοσιωμένος στον εθελοντισμό και την ποντιακή του καταγωγή 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης όπου εκφράζει την ανείπωτη θλίψη που σόρπισε η είδηση του θανάτου του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Ηλία Καλαντίδη «Βαθύτατα αφοσιωμένος στον εθελοντισμό και την ποντιακή του καταγωγή χαρακτηριζόταν από το ήθος του, την καλοπροαίρετη κριτική του και την ανιδιοτελή διάθεσή του για προσφορά. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του σε πολλά διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, του συλλόγου που αγάπησε και υπηρέτησε όσο λίγοι.»

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του ΣΠοΣ.

Ένωση Ποντίων Πολίχνης: άνθρωπος που προάσπισε τον εθελοντισμό και την προσφορά, όσο λίγοι
Τον θρήνος της για τον χαμό του αντιπροέδρου της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Ένωση Ποντίων Πολίχνης. «Άνθρωπος που προάσπισε τον εθελοντισμό και την προσφορά, όσο λίγοι, που ήταν πάντοτε παρόν, με τις συμβουλές, τις ενέργειες και την πολύτιμη βοήθειά του» αναφέρει για τον Ηλία Καλαντίδη και συνεχίζει λέγοντας «η προσφορά του όμως, θα πορεύεται αναλλοίωτη στη μνήμη μας και στο χρόνο, καθώς η παρακαταθήκη που αφήνει στην οικογένεια του συλλόγου ήταν αξιέπαινη και θα παραμείνει αξιομνημόνευτη.»

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.