ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος — Πένθος στην ποντιακή κοινότητα και την επιστήμη της νομικής.
Πέθανε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος — Πένθος στην ποντιακή κοινότητα και την επιστήμη της νομικής.
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
21 Απρ
0
Σχόλια

Πέθανε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος — Πένθος στην ποντιακή κοινότητα και την επιστήμη της νομικής.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 72 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τις επιπλοκές του Κορωνοϊού άφησε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, 17 Απριλίου 2021, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, ο οποίος άφησε το πρωί του Σαββάτου στο «Παπαγεωργίου» .

Δραστήριο και ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» στις γενικές συνελεύσεις του οποίου διετέλεσε μόνιμος πρόεδρος. Πάμπολλες και οι δικαστικές παραστάσεις για υποθέσεις του συλλόγου και του «Ράδιο Ακρίτες 102,3FM», πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ποντιακή του καταγωγή.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 20 Απριλίου στην Οινόη Κοζάνης.

ΠΟΕ: Πάντοτε πρόθυμος να μεταφέρει τις πολύτιμες νομικές γνώσεις του
Την βαθιά της θλίψη και οδύνη εξέφρασε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος μέσω Δελτίο Τύπου που εξέδωσε όπου ανέφερε ότι «ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος με καταγωγή από την Οινόη της Κοζάνης, ήταν πάντοτε πρόθυμος απέναντι στα σωματεία ώστε να μεταφέρει τις πολύτιμες νομικές γνώσεις του. »

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου.

«Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης: Υπήρξε ένας θερμός πόντιος πατριώτης
Τα θερμά του συλληπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εξέφρασε ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Σωματείου μας, υπήρξε ένας θερμός πόντιος πατριώτης, διαπρύσιος κήρυκας και μαχητικός υπερασπιστής των δικαίων του ποντιακού ελληνισμού.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.