ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε ο Πόντιος αγωνιστής και σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης
Πέθανε ο Πόντιος αγωνιστής και σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
09 Απρ
0
Σχόλια

Πέθανε ο Πόντιος αγωνιστής και σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης

Με Δελτίο Τύπου, τόσο η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, όσο και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας αποχαιρετούν τον συμπατριώτη μας και σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαίδη, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό σε ηλικία 52 ετών.

Ο Δημήτρης Νικολαϊδης γεννήθηκε το 1969  στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς και ζούσε με την οικογένειά του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις εκπομπές του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κατάφερε να μεταφέρει τη διδασκαλία του σκίτσου  στην Ελληνική τηλεόραση.

‘Ηταν από τους πλέον αξιόλογους Πόντιους αγωνιστές και μέλος της Ευξείνου Λέσχης συμμετέχοντας ενεργά στις πολιτιστικές της δράσεις. Συμμετείχε ενεργά και στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης “Εύξεινος Πόντος” συνεργαζόμενος παράλληλα με πολιτιστικούς φορείς και σωματεία μεταφέροντας την αγάπη του για το σκίτσο σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας μέσα από δελτίο τύπου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του συμπατριώτη μας και τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια του.

ΠΟΕ: Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου συμπολίτη και ένθερμου Πόντιου αγωνιστή Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου

ΕΥΞΕΙΝΟΣ  ΛΕΣΧΗ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Αγαπημένε φίλε και δάσκαλε μας θα σε θυμόμαστε για τα ωραία μαθήματα που μας έκανες, για την καλοσύνη  και την αισιοδοξία σου σε όλα τα θέματα, για το χιούμορ και την δημιουργικότητα σου  ιδιαίτερα στο σκίτσο, μα πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου.

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.