ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδήλωση για την Πόντια γυναίκα από την ΑΟΠΣ
Εκδήλωση για την Πόντια γυναίκα από την ΑΟΠΣ
(Φωτ.: Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματίων)
03 Μαρ
0
Σχόλια

Εκδήλωση για την Πόντια γυναίκα από την ΑΟΠΣ

Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματίων (ΑΟΠΣ) στην προσπάθεια να προωθήσει και να αναδείξει τους νέους Ποντιακής καταγωγής στην Αυστραλία, παρουσιάζει την διαδικτυακή εκδήλωση «Πόντιες της Αυστραλίας – τιμάμε την κληρονομία μας».

Με την ευκαιρία της «Ημέρας της Γυναίκας» θα γίνει παρουσίαση των πέντε νεαρών γυναικών Ποντιακής καταγωγής που έχουν προταθεί από τους συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας. Οι γυναίκες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μεγαλώνοντας στην Αυστραλία σε Ποντιακές οικογένειες και την συμμετοχή τους σε διάφορες Ποντιακές οργανώσεις.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Σοφία Σιάχου. Θα πάρουν μέρος οι: Παρθένα Παπαϊορδανίδου-Τσομπανοπούλου, Χριστίνα Τσιαντούλας, Δέσποινα Θεοδωρίδου, Όλγα Αντονιάδου και Ελένη Αναστασιάδου.

Η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 7:00μμ (ώρα Μελβούρνης) στη σελίδα Facebook της Ομοσπονδίας (facebook.com/pontian.org.au).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.