ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνεχίζονται και το 2021 οι Διαδικτυακές εισηγήσεις στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Συνεχίζονται και το 2021 οι Διαδικτυακές εισηγήσεις στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
07 Ιαν
0
Σχόλια

Συνεχίζονται και το 2021 οι Διαδικτυακές εισηγήσεις στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Από τις 06 Νοεμβρίου 2020 —όπου και ανέστειλε της δια ζώσης λειτουργία της σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση—, η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή στις 20:30, μέσα από τις Διαδικτυακές εισηγήσεις της.

Διανύοντας ήδη τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, η Ένωση μέσω ανακοίνωσής της, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της, σχετικά με το πρόγραμμα των διαδικτυακών εισηγήσεων για τον Ιανουάριο 2021, που θα πραγματοποιήσουμε μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, κάθε Παρασκευή στις 20:30 και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής επτά διαδικτυακές εισηγήσεις όπου το θέμα της κάθε μιας είναι μοναδικά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα, συνεχίζει τον Ιανουάριο με ακόμα τέσσερις. Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 08 Ιανουαρίου: Η Αρχοντία Παπαδοπούλου θα αναπτύξει το θέμα: «Η συμμετοχή των Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής στην Παλιγγενεσία του 1821»
  • Παρασκευή 15 Ιανουαρίου: Η Άννα Θεοφυλάκτου θα αναπτύξει το θέμα: «Θεοφύλακτος Θεοφυλάκτου & Μέριμνα Ποντίων Κυριών»
  • Παρασκευή 22 Ιανουαρίου: Ο Ηλίας Υφαντίδης θα αναπτύξει το θέμα: «Η μουσική και τα μουσικά όργανα των Ελλήνων του Πόντου»
  • Παρασκεύη 29 Ιανουαρίου: Ο Βασίλης Ασβεστάς και η Μαρία Δεμερτζίδου θα ναπτύξουν το θέμα: «Το παιχνίδι ως διαχρονικό πολιτιστικό στοιχείο του Πόντου»

Όλες οι εισηγήσεις θα δημοσιευτούν στο κανάλι της Ένωσης στο YouTube. Ήδη, μπορείτε να βρείτε τις τρεις πρώτες εισηγήσεις. Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός και θα αναρτάται στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο Facebook, μερικές ημέρες πριν από κάθε εισήγηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.