ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένας «Πόντος» αγάπης στο σύλλογο «Φλόγα»: Σε δημοπρασία χρυσός δίσκος του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου υπέρ καρκινοπαθών παιδιών ― Ποια είναι η κλήρωση με τα πλούσια δώρα
Ένας «Πόντος» αγάπης στο σύλλογο «Φλόγα»: Σε δημοπρασία χρυσός δίσκος του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου υπέρ καρκινοπαθών παιδιών ― Ποια είναι η κλήρωση με τα πλούσια δώρα
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
04 Ιαν
0
Σχόλια

Ένας «Πόντος» αγάπης στο σύλλογο «Φλόγα»: Σε δημοπρασία χρυσός δίσκος του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου υπέρ καρκινοπαθών παιδιών ― Ποια είναι η κλήρωση με τα πλούσια δώρα

Τον χρυσό δίσκο του Νίκου Κουρκούλη Παίζεις με τη Φλόγα (1998) βγάζει σε δημοπρασία ο καταξιωμένος Πόντιος μουσικοσυνθέτης και παραγωγός, Κυριάκος Παπαδόπουλος —στον οποίο δίσκο έγραψε τη μουσική—, προκειμένου τα έσοδα από αυτόν να πάνε για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

Ο πασίγνωστος και αγαπητός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έχει γράψει χιλιάδες νότες στο ελληνικό πεντάγραμμο, φανερά συγκινημένος, προσφέρει έναν από τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους του δίσκους για κοινωνικό σκοπό, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής κλήρωσης «Ένας Πόντος για όλους» που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου, εμπνευστής της οποίας είναι ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφυλλίδης.

«Ότι λιγότερο μπορούσα να προσφέρω και εγώ σαν άνθρωπος, για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια του φίλου μου Βασίλη Καρυοφυλλίδη, το έκανα με αυτό το ξεχωριστό δώρο προς εσάς και συναισθηματικής αξίας για μένα χρυσό δίσκο του Νίκου Κουρκούλη με τον τίτλο Παίζεις με τη φλόγα, ένα cd πολλών επιτυχιών από την μακρόχρονη πορεία μου στην ελληνική δισκογραφία. Πραγματικά με συγκίνησε η όλη προσπάθεια του φίλου για τον σύλλογο ”Φλόγα γονέων”, παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Θα ήθελα να σημειώσω, πως από την πρώτη στιγμή ήθελα να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την ξεχωριστή  προσπάθεια που γίνεται αυτές τις όμορφες γιορτινές μέρες. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε βοήθεια, χαρά, δύναμη, κουράγιο, ελπίδα… ”Οι αξίες των άψυχων πραγμάτων, είναι μηδαμινές μπροστά στις αξίες της ζωής”…», είχε δηλώσει ο μουσικοσυνθέτης πριν από κάποιες μέρες στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Η δημοπράτηση για τον χρυσό δίσκο, ο οποίος είναι μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ξεκινάει με το ποσό των 500€ και για τους όρους και τη διαδικασία συμμετοχής μπορείτε να ενημερωθείτε από τη σελίδα του Facebook «Φιλανθρωπική κλήρωση — Ένας από Πόντος για όλους», στην οποία υπάρχει αναρτημένη και σχετική ανακοίνωση-δελτίο Τύπου (δείτε εδώ κι εδώ).

Ποντιακά μουσικά όργανα, δωροεπιταγές για αγορές σε σούπερ μάρκετ και δώρα συνολικής αξίας άνω των 1.700€ θα κληρωθούν μεταξύ άλλων
Δεν είναι μόνο η δημοπρασία το ιδιαίτερο γεγονός της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας αλλά και η κλήρωση των δώρων, συνολικής αξίας άνω των 1.700€. Δύο ποντιακές λύρες, ένα αγγείον (τουλούμ’), μια πάνινη συλλεκτική κούκλα, δωροεπιταγές για αγορές σε σούπερ μάρκετ, το πρώτο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο για τη γενοκτονία των Ποντίων, είναι μεταξύ άλλων τα δώρα που θα κληρωθούν στα μέσα του Ιανουαρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής κλήρωσης.

Η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση είναι πολύ απλή και μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία αγκάλιασαν και συνεχίζουν να αγκαλιάζουν διάφοροι άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχει τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα». Σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η έμπρακτη στήριξή της απέναντι στα καρκινοπαθή παιδάκια και των οικογενειών τους, ώστε να βάλει ο καθένας έναν πόντο («Πόντο») στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Ας βάλουμε λοιπόν όλοι μαζί, ακόμη έναν «Πόντο» στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Έναν «Πόντο» αισιοδοξίας στην κοινωνία.

Βίντεο: https://www.facebook.com/pontos1119/videos/400087014610346

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.