ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δωρεά Υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς
Δωρεά Υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
31 Δεκ
0
Σχόλια

Δωρεά Υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, αντιπροσωπευτική ομάδα εκπροσώπων της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Δαμιανίδη και τα μέλη του Δ.Σ.: Ζωή Φωτιάδου, Κων/νο Κοτσαπουικίδη και Γιώργο Μιχαηλίδη παρέδωσε το υγειονομικό υλικό στην διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στην παραλαβή της δωρεάς παρευρίσκονταν, εκ μέρους του Γ.Ν. Κιλκίς, ο Διοικητής, κ. Ιωάννης Ανδρίτσος, καθώς και οι κυρίες: Αθηνά Κολεσίδου (Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Διεύθυνσης), Βαρβάρα Αβραμίδου (Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υποδιεύθυνσης) και Σοφία Καπαλτσίδου (Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων του Γ.Ν.Κιλκις). Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της δωρεάς καταρτίστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των μονάδων και περιλάμβανε 100 ποδονάρια, 10 στολές ολόσωμες, 17 στολές υψηλής προστασίας και 5 κιβώτια καθαριστικής χλωρίνης.

Η παρούσα κίνηση είχε ως στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων της νοσοκομειακής μονάδας της πόλης με αναλώσιμα, δεδομένων των αυξημένων αναγκών της παρούσας περιόδου. Επιπλέον, αποτέλεσε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Κιλκίς στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε τοπικό και κατ’ επέκταση σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.