ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Ξεσήκωσαν η Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη και κατέκτησσαν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Ξεσήκωσαν η Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη και κατέκτησσαν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση
(Φωτ.: megatv.com)
07 Δεκ
0
Σχόλια

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Ξεσήκωσαν η Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη και κατέκτησσαν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση

Mε το ντουέτο της Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη στο τραγούδι Σον Θεό εφτάγω τάμα ξεκίνησε η ενότητα της ποντιακής μουσικής στο επεισόδιο του Σαββάτου της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», όπου οι δύο καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό εν μέσω καραντίνας.

Επίσης, ο Στάθης Νικολαΐδης ερμήνευσε τα τραγούδια Αρνίμ εσέν να έιχα σε, Η Τρυγόνα Μ’ Εν ΣΣ’ ορμάν, Τρανοί και απανώτεροι, Αΐκον όραμαν, Ποίος εξέρ’ και χόρεψαν Κότσαρι.

Οι δύο καλλιτέχνες έκλεισαν την κοινή τους εμφάνιση στην μουσική τηλεοπτική εκπομπή (που γυρίστηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά) τραγουδώντας το Στο τραπέζι που τα πίνω. Ένα υπέροχο κομμάτι (του Απόστολου Καλδάρα και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου) το οποίο ο Στάθης Νικολαΐδης αφιέρωσε στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη.

Τον Στάθη Νικολαΐδη συνόδευσαν ο Γιώργος Ατματσίδης στη λύρα και ο Κώστας Ζώης στο Νταούλι.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής με τον Στάθη και την Πάολα:

Πρώτη επιλογή του κοινού με ποσοστό 19.3%
Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με την Πάολα και τον Στάθη Νικολαΐδη, επικράτησε του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13.9% (STAR : 13,2, %, OPEN :12,8%, ALPHA : 9,8%, ΑΝΤ1 : 8,1%, ΣΚΑΙ : 7,7%).

Η εκπομπή σημείωσε πρωτιά και στο ανδρικό κοινό 25-54 με ποσοστό 14.6%, ενώ κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 639.000 τηλεθεατές. Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης και το γεγονός ότι η κάλυψη έφτασε τους 2.761.000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στους μεγαλύτερους άνδρες (55-64) η εκπομπή επικράτησε του ανταγωνισμού καταγράφοντας ποσοστό 20.9%.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.