ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τούρκοι «χάκαραν» τον λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη και ζητούν λύτρα
Τούρκοι «χάκαραν» τον λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη και ζητούν λύτρα
(Φωτ.: Θανάσης Ευθυμιάδης)
30 Νοέ
0
Σχόλια

Τούρκοι «χάκαραν» τον λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη και ζητούν λύτρα

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης έπεσε θύμα Τούρκων χάκερς οι οποίοι με τον γνωστό τρόπο του e-mail υποτίθεται από το Instagram, του πήραν τους κωδικούς άρα πήραν στα χέρια τους και το λογαριασμό του.

«Οι Τούρκοι είναι πολύ καλοί χάκερς και οι άνθρωποι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι πολύ πρόθυμοι αλλά πρέπει να μας πούνε πως να προστατευτούμε. Δε με πείραξε και πολύ αυτό που έγινε. Ήταν μια δοκιμασία» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μετά την είδηση ότι Τούρκος χακερ του ζήτησε λίτρα για να του επιστρέψει τον λογαριασμό του στο ινσταγκραμ ο ίδιος έγραψε:

“Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι. Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λίτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου (μετάφραση από τα αγγλικά) : «Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.

Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.

Σε συγχωρώ. »
Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!
Ευγνώμων»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.