ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρουσιάστηκε το βίντεο-αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου «353.000»
Παρουσιάστηκε το βίντεο-αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου «353.000»
18 Νοέ
0
Σχόλια

Παρουσιάστηκε το βίντεο-αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου «353.000»

Την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε στο Youtube, το βίντεο με τίτλο 353.000 αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Δημιουργήθηκε από έξι ποντιακά σωματεία στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης που δεν τιμήθηκε φέτος λόγω της πανδημίας που πλήττει και την χώρα μας.

14 λεπτά γεμάτα μνήμες και πόνο

«Είμαστε οι άλλοι που δεν γενοκτονήθηκαν. Συνεχίζουμε αδιαλείπτως τον αγώνας μας για αναγνώριση και διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ένα ζήτημα ιερό, ένα έγκλημα μαζικό, απαράγραπτο, εναντίον της ανθρωπότητας, που όσο δεν τιμωρείται επαναλαμβάνεται. 101 χρόνια η Γενοκτονία συνεχίζεται» αναφέρεται στο βίντεο.

Αν και ερασιτεχνικό βίιντεο όπως εκφράζουν οι συντελεστές του, το αποτέλεσμα είναι άψογο και επαγγελματικό δείχνοντας ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν τα σωματεία: Σωματίο «Παναγία Σουμελά» Θέρμης, Σύλλογος Ποντίων Κάτω Σχολαρίου «Ανέβζηγος αροθυμία», Μορφωτικός Όμιλος Ποντίων Μεσημερίου «Αργοναύτες», Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοπήγαδου, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αντωνίου «Παναγία Σουμελά» και Σύλλογος Ποντίων Λακκώματος Χαλκιδικής.

Παρακολουθήστε το εκπηλκτικό βίντεο

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.