ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ για την σημερινή πορεία για την αναγνώριση και ανεξαρτησία του Αρτσάχ: «Θα είμαστε όλοι εκεί»
ΠΟΕ για την σημερινή πορεία για την αναγνώριση και ανεξαρτησία του Αρτσάχ: «Θα είμαστε όλοι εκεί»
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
14 Οκτ
0
Σχόλια

ΠΟΕ για την σημερινή πορεία για την αναγνώριση και ανεξαρτησία του Αρτσάχ: «Θα είμαστε όλοι εκεί»

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για μία ακόμη φορά στέκεται ενεργά αλληλέγγυα στο πλευρό της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος και συμπαρίσταται στον ηρωικό αγώνα του Αρμενικού λαού απέναντι στους τουρκοαζέρους εισβολείς και μέσω ανακοίνωσής της καλεί «τον δημοκρατικό λαό της Αθήνας, τους Πόντιους, Μικρασιάτες, Αρμένιους και Ασσύριους απογόνους των γενοκτονημένων λαών μας, στην σημερινή συγκέντρωση και πορεία προς την τουρκική πρεσβεία για την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Αρτσάχ», στις 18:30.

Η συγκέντρωσει έχει προγραμματισθεί για σήμερα στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος

Συνεχίζει αναφέροντας ότι «Ο ποντιακός και γενικότερα ο προσφυγικός ελληνισμός δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος στο ίδιο έργο θεατής. Συμπαρίσταται ενεργά και αποφασιστικά στον δίκαιο αγώνα, τασσόμενος στο πλευρό των μαχόμενων αδελφών Αρμενίων. Δεν ξεχνάμε τη φρίκη της Γενοκτονίας που υποστήκαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους θηριώδεις θύτες που οδήγησαν στον αφανισμό εκατομμύρια χριστιανούς στην Ανατολή και δημιούργησαν άλλες τόσες ταλαιπωρημένες ψυχές, πρόσφυγες στην Ελλάδα.»

Διαβάστε όλο το δελτίο τύπου εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.