ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΠΣ και Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά στο πλευρό των Αρμενίων
ΠΟΠΣ και Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά στο πλευρό των Αρμενίων
(Φωτ.: Μαρία Λέμπεντεβα)
01 Οκτ
0
Σχόλια

ΠΟΠΣ και Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά στο πλευρό των Αρμενίων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) και η Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά εκφράζουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στον αρμενικό λαό που δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες από τις στρατιωτικές συγκρούσεις με το Αζερμπαϊτζάν.

«Βάστα γερά αρμενικέ λαέ! Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι» το μήνυμα της ΠΟΠΣ.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία σε αναρτησή της στη σελίδα της στο facebook, στέκεται στο πλευρό του αρμενικού λαού «που υπερασπίζεται με απαράμιλλη γενναιότητα τα σύνορα της χώρας του». «Ο αρμενικός λαός θα νικήσει και πάλι τους αμετανόητους γενοκτόνους που ποτέ δεν έπαψαν να εφαρμόζουν την ίδια γενοκτονική δράση και πολιτική» καταλήγει η ΠΟΠΣ.

Στο πλευρό του αδελφού Αρμενικού Λαού που υπερασπίζεται με απαράμιλλη γενναιότητα τα σύνορα της χώρας του.Ο Αρμενικός…

Posted by Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων on Sunday, September 27, 2020

Σε ανάλογο ύφος είναι και η τοποθέτηση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά: «Η Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά στέκεται αλληλέγγυα με την Αρμενία και τον αρμενικό λαό στις προσπάθειές τους να αντισταθούν ξανά στη βάρβαρη βία, την απώλεια αθώων ζωών και την έκκληση για άμεση δράση της διεθνούς κοινότητας.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την μη εξουσιοδοτημένη επιθετικότητα, υποστηριζόμενη από την Τουρκία και τη συνεχιζόμενη και πρωτοφανή βάναυση ένταση της επιθετικότητας του Αζερμπαϊτζάν κατά της Δημοκρατίας της Αρμενίας».

The Pan-Pontian Federation USA-Canada stands in solidarity with Armenia and the Armenian people in their efforts to once…

Posted by Pan-Pontian Federation of U.S.A and Canada on Sunday, September 27, 2020

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.