ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Αναστασία Μαχαιρίδου, θα διδάσκει διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου, στην Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας
Η Αναστασία Μαχαιρίδου, θα διδάσκει διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου, στην Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
24 Σεπ
0
Σχόλια

Η Αναστασία Μαχαιρίδου, θα διδάσκει διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου, στην Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας

Η Φιλόλογος–Γλωσσολόγος, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια της Ποντιακής Διαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου, αναμένεται να διδάξει διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου, με πρωτοβουλία της Ποντιακής Νεολαίας Φλώρινας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου, «Η Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά από την Φιλόλογο–Γλωσσολόγο–Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια της Ποντιακής Διαλέκτου Αναστασία Μαχαιρίδου.

Στο μάθημα της Ποντιακής Διαλέκτου θα διδαχθούν η γραμματική και συντακτική φύση και δομή του γλωσσικού μας οργάνου, μέσα από αυθεντικά κείμενα, σε προφορικό και γραπτό επίπεδο. Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία θα γίνεται με κάθε ερέθισμα στο σύνολο των ηθών και εθίμων, αλλά και της κουλτούρας των ανθρώπων που συνθέτουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του ποντιακού λαϊκού πολιτισμού.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Οκτώβριο και η διάρκεια τους θα είναι 1,5 ώρα την εβδομάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2385028328 και ώρες 10:00 – 13:00 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.