ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ για «Σέρρα»: Δεν είναι μόνοι τους
ΠΟΕ για «Σέρρα»: Δεν είναι μόνοι τους
(Φωτ.: my-mosxato.blogspot.com)
30 Ιούλ
0
Σχόλια

ΠΟΕ για «Σέρρα»: Δεν είναι μόνοι τους

Η φωτιά της περασμένης Πέμπτης μπορεί να έκανε στάχτη όλους τους κόπους χρόνων (φορεσιές, εξαρτύματα, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αρχείο) αλλά αναγέννησε την φλόγα της αλληλεγγύης μεταξύ των ποντίων και όχι μόνο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πολλοί σύλλογοι έχουν εκδόσει ανακοινώσης δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξή τους προς τον σύλλογο και το πρόσωπο που τον δημιούργησε, τον ερευνητή-χοροδιδάσκαλο Νίκο Ζουρνατζίδη. Παλαιά και τωρινά μέλη έχουν δηλώσει ότι χαρίζουν τις φορεσιές τους για την δημιοργία του νέου βεστιάριου του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα».

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση όπου με την σειρά της εκφράζει την οδύνη της και την συμπαράστασή της στον Όμιλο, τον κ. Ζουρνατζίδη, στη διοίκηση και στα μέλη του.  Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «Σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε όλοι αληλλέγγυοι στους συμπατριώτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά και θα βρεθούμε δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια να στήσουν εκ νέου το “σπιτικό” τους. Δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει ποτέ να αισθανθούν μόνοι τους.»

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.