ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Η Ήπειρος συναντά... τον Πόντο» στο Καλέντζι Μαραθώνα
«Η Ήπειρος συναντά… τον Πόντο» στο Καλέντζι Μαραθώνα
12 Ιούλ
0
Σχόλια

«Η Ήπειρος συναντά… τον Πόντο» στο Καλέντζι Μαραθώνα

«Άλλη μια χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες. Μια χρονιά πρωτόγνωρη για όλους. Μια χρονιά που μας επιβάλει τους δικούς της κανόνες για την ασφάλεια μας. Μπορεί οι έννοιες ατομική ευθύνη, κοινωνική απόσταση, μέτρα προστασίας να μπήκαν στην ζωή μας αυτό δεν σημαίνει ότι οι έννοιες που πάντα γνωρίζαμε και είναι άρτια συνδεδεμένες με το καλοκαίρι θα πρέπει να διαγραφούν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της παράστασης.

Πολιτισμός, θέατρο, μουσική, χορός, φίλοι, γλέντια είναι λίγες από εκείνες τις μαγικές λέξεις που συνοδεύουν τα καλοκαίρια μας.

«Έτσι λοιπόν σεβόμενοι και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας αποφασίσαμε να δώσουμε σε αυτό το παράξενο καλοκαίρι τη δική μας πινελιά. Κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα, βάζοντας τα πιο μεγάλα μας χαμόγελα, πιάσαμε τα μαντήλια μας, μεγαλώσαμε τις αποστάσεις, φορέσαμε τα παπούτσια του χορού και ετοιμάσαμε για εσάς μια μουσικοχορευτική παράσταση που συνδέει την Ήπειρο με τον Πόντο, σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο ειδικά αφιερωμένη στα 101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» συμπληρώνει.

Στην παράσταση που θα δοθεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, συμμετέχουν το χορευτικό τμήμα της Αδελφότητας Ηπειρωτών Ν. Μάκρης Ραφήνας Μαραθώνα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γραμματικού και χορευτικά τμήματα της Ομάδας Χορού «Ξέσυρτος». Στη ποντιακή λύρα θα συνοδεύσει το χορευτικό ο 12χρονος Σταύρος Παγκαλιδης. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Τέλος βάση των μέτρων του υπουργείου πολιτισμού, η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα γίνεται αυστηρά και μόνο μέσω προσκλήσεων που θα παρέχονται από τη γραμματεία της χορευτικής ομάδας «Ξέσυρτος».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.