ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δυναμική παρουσία εθελοντών αιμοδοτών στην 19η αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ στο Λαύριο (φωτο, βίντεο)
Δυναμική παρουσία εθελοντών αιμοδοτών στην 19η αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ στο Λαύριο (φωτο, βίντεο)
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Λαυρεωτικής «Ο Μιθριδάτης»)
08 Ιούλ
0
Σχόλια

Δυναμική παρουσία εθελοντών αιμοδοτών στην 19η αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ στο Λαύριο (φωτο, βίντεο)

Δυναμικό παρών και με υψηλή διάθεση για προσφορά προσήλθαν φίλοι και μέλη της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (ΕΠΟΝΑ), του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» καθώς επίσης και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, στην αίθουσα του Παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου, την Κυριακή 05 Ιουλίου.

(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης»)

Από το πρωί —συγκεκριμένα από τις 09:00— η αίθουσα είχε μετατραπεί σε κινητή ομάδα αιμοδοσίας καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί προσεκτικά και είχαν εγκατασταθεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειαζόντουσαν για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της.

(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης»)

Από τις 10:00 —όπως ανέφερε και η αφίσα της εκδήλωσης— άνοιξαν οι πόρτες της αίθουσας για να υποδεχτούν τους περισσότερους από 50 εθελοντές αιμοδότες του Λαυρίου και όχι μόνο.

Αιμοδοσία μετά μουσικής
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟΝΑ και εθελοντής αιμμοδότης Γιάννης Χατζηελευθερίου αφού είχε προσφέρει «ζωή» σε συνανθρώπους μας, πήγε και κάθισε στο πιάνο που κοσμούσε την αίθουσα και έδειξε λίγο από το ταλέντο του ομορφαίνοντας πολύ την ατμόσφαιρα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.