ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΣΠΦΣΘ: Ολοκλήρωση τμημάτων εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου και ποντιακών χορών
ΣΠΦΣΘ: Ολοκλήρωση τμημάτων εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου και ποντιακών χορών
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)
22 Ιούν
0
Σχόλια

ΣΠΦΣΘ: Ολοκλήρωση τμημάτων εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου και ποντιακών χορών

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης (ΣΠΦΣΘ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση του τμήματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου που λάμβανε χώρα κάθε Δευτέρα από την Μαχαιρίδου Αναστασία φιλόλογο και εκπαιδεύτρια Ποντιακής Διαλέκτου, καθώς και του τμήματος εκμάθησης Ποντιακών Χορών που πραγματοποιούσε πρόβες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Ευγενία Σακονίδου, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου).

(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)

Παρά τις δυσχερείς καταστάσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία, το τμήμα εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου συνεχίστηκε διαδικτυακά με αποτέλεσμα ο κύκλος των μαθημάτων να ολοκληρωθεί ακόμη και εξ αποστάσεως επιτυχώς, περνώντας το μήνυμα πως αν υπάρχει θέληση για γνώση υπερνικάται κάθε εμπόδιο. Τέλος, ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στα τμήματα αυτά, καθώς και τις υπεύθυνες αυτών, Ευγενία Σακονίδου και Αναστασία Μαχαιρίδου αντίστοιχα και ανανεώσει το ραντεβού του με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.