ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών από την ίδρυση της έγινε η εκλογοαπολογιστική ΓΣ της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
Με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών από την ίδρυση της έγινε η εκλογοαπολογιστική ΓΣ της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
24 Ιούν
0
Σχόλια

Με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών από την ίδρυση της έγινε η εκλογοαπολογιστική ΓΣ της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

Με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών από την ίδρυση της έγινε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων την περασμένη Κυριακή 21 Ιουνίου 2020.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου, μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID- 19.

Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε το μέλος του συλλόγου Νίκος Ζησιός και γραμματέας το μέλος του συλλόγου Μαρία Ιακωβάκη. Ο διοικητικός απολογισμός μοιράστηκε σε έντυπη μορφή στο σώμα και στη συνέχεια η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γεωργία Πετρίδου έδωσε διευκρινίσεις και ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη. Τον οικονομικό απολογισμό ανέγνωσε ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Γιώργος Ξανθόπουλος και περαιτέρω λεπτομέρειες δόθηκαν από την ταμία του συλλόγου Χρυσούλα Κουρουκερέζη. Το σώμα ομόφωνα υπερψήφισε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, απαλλάσσοντας το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε τριμερής εφορευτική επιτροπή η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία. Μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι οι: Αγιασοφίτου Αναστασία, Ιωαννίδου Ευδοκία, Μουστάκα Εύα. Για την υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλη διοικητικού συμβουλίου και μέλη εξελεγκτικής επιτροπής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στις ώρες 19:00 – 21:00. Οι εκλογές θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου στις ώρες 16:30- 21:30.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.