ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διαθέτει δύο επανεκδόσεις βιβλίων του Στάθη Αθανασιάδη «Γεροστάθη»
Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διαθέτει δύο επανεκδόσεις βιβλίων του Στάθη Αθανασιάδη «Γεροστάθη»
(Φωτ.: Χρήστος Αηδονίδης / Facebook)
16 Ιούν
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διαθέτει δύο επανεκδόσεις βιβλίων του Στάθη Αθανασιάδη «Γεροστάθη»

«Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι κυκλοφόρησαν τα δύο βιβλία των Κωνσταντίνου Καμπουρίδη (πρώην προέδρου της λέσχης) και του Χριστιανού Αθανασιάδη (εγγονού του Γεροστάθη): Τόμος 1ος  που περιέχει την α) αυτοβιογραφία Στάθη Αθανασιάδη (Γεροστάθη), β) Ο Πόντος ανά τους αιώνας και γ) Όμηρος Κλασικοί και Ποντιακή και τόμος 2ος “Λεξικό της ποντιακής διαλέκτου”». αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

Η αγάπη και η επί πολλά έτη προσπάθεια των εκδοτών, με τη στήριξη των φίλων τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε και να χαρούμε τον μεγάλο παιδαγωγό, λαογράφο και προπαντός άνθρωπο Ευστάθιο Αθανασιάδη (Γεροστάθη), γεννημένο στα ιερά χώματα της Σάντας Πόντου, με την έκδοση των προαναφερομένων βιβλίων.

«Ενημερώνουμε τους συλλόγους, τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης ότι εκδόθηκε περιορισμένος αριθμός αντιτύπων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους επιθυμούντες να αποκτήσουν μαζί τους δύο τόμους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή–Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στο τηλ. 6983503676 όλο το 24ωρο» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.