ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χαρά μοίρασε το μουσικό εργαστήρι των «Ακριτών» Σταυρούπολης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Χαρά μοίρασε το μουσικό εργαστήρι των «Ακριτών» Σταυρούπολης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
28 Μάι
0
Σχόλια

Χαρά μοίρασε το μουσικό εργαστήρι των «Ακριτών» Σταυρούπολης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Χαρά μοίρασε το μουσικό εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» το πρωινό της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020, σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με την ολιγόλεπτη συναυλία που πραγματοποίησε στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ως ένα μικρό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μπήκαν από πολύ νωρίς στη μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας. Η μικρή αυτή μουσική παράσταση ήταν ιδέα του υπευθύνου του Μουσικού Εργαστηρίου των Ακριτών-μουσικό Γιώργου Πουλαντσακλή και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, που αγκάλιασαν με θέρμη, την πρωτοβουλία αυτή.

Οι μικροί και οι μεγάλοι καλλιτέχνες του εργαστηρίου, ταξίδεψαν μουσικά τους παρευρισκόμενους στη γη του Πόντου και της Μικρασίας, χαρίζοντας στους εργαζομένους του νοσοκομείου λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Το χειροκρότημα από μέρους τους ήταν θερμό και παρατεταμένο. Εκ μέρους των εργαζομένων ο Βασίλειος Αναστασιάδης χάρισε ανθοδέσμη στον μουσικό υπεύθυνο του εργαστηρίου, Γιώργο Πουλαντσακλή. Ενώ μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» Βασίλη Αναστασιάδη. «Ευχαριστούμε από καρδιάς τη διοίκηση του Νοσοκομείου και προσωπικά τον διοικητή Παναγιώτη Παντελιάδη, τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ “Πεδάνιος Διοσκουρίδης” και τον πρόεδρο του Βασίλη Αναστασιάδη καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, για την βοήθεια, την στήριξη και την υπέροχη φιλοξενία. Ελπίζουμε ότι η μικρή αυτή μουσική παρέμβαση να έδωσε δύναμη σε όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται προς όφελος των συνανθρώπων μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.