ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της ΠΟΕ: «Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς της λέξη Γενοκτονία»
ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της ΠΟΕ: «Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς της λέξη Γενοκτονία»
14 Μάι
0
Σχόλια

ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της ΠΟΕ: «Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς της λέξη Γενοκτονία»

«Τη φετινή 19η Μάη και όσο θα αντέχουμε, θα προσπαθούμε ταπεινά και με σεβασμό να ενώνουμε τη φωνή μας με κάθε νεολαίο, προωθώντας το έργο μας ως Περιφερειακή Επιτροπή που αγκαλιάζει κάθε σύλλογο στη Νότια Ελλάδα και τις Νήσους. Αυτό είναι το καθήκον μας ως δευτεροβάθμιο όργανο, να βοηθούμε, ενισχύουμε, δυναμώνουμε μα και ενώνουμε την φωνή όλων μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας (ΠΕΝ) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Για αυτό το μόνο που σκεφτήκαμε, είναι πως θα θέλαμε αν μπορούσαν οι πρόγονοί μας, να ακούσουν τη λαλιά πολλών νέων, γιατί κανείς δε περισσεύει και καθένας έχει κάτι να πεί… Αυτό και κάναμε… Ακούστε λοιπόν τη φωνή μας, και στηρίξτε μας γιατί σας έχουμε ανάγκη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί» τονίζουν οι νεολαίοι.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν πάνω από 25 σωματεία της περιφέρειας. «Ευχαριστούμε ξεχωριστά κάθε σύλλογο για όλο αυτό το εγχείρημα. Για μας ήτανε μια μοναδική εμπειρία» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.