ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Πόντος φοβίζει την Άγκυρα: Eπίθεση κατά του Ποντιακού Ελληνισμού από Τούρκο ναύαρχο
Ο Πόντος φοβίζει την Άγκυρα: Eπίθεση κατά του Ποντιακού Ελληνισμού από Τούρκο ναύαρχο
(Φωτ.: pentapostagma.gr)
08 Μάι
0
Σχόλια

Ο Πόντος φοβίζει την Άγκυρα: Eπίθεση κατά του Ποντιακού Ελληνισμού από Τούρκο ναύαρχο

Απίστευτες προκλήσεις πριν ακόμα έρθει η επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι Τούρκοι ξεκίνησαν να προκαλούν χαρακτηρίζοντας την επέτειο αυτή ως πράξη μίσους κατά της Τουρκίας.

«Θα γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού της 19ης Μαΐου. Ο Ελληνισμός στην ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιήσει μνημόσυνο. Στη συνέχεια, θα τιμήσουν την καταστροφή της Μικράς Ασίας, ξεχνώντας την “δίωξη” των Τούρκων από τους Έλληνες στην Κύπρο. Ο κόσμος του μίσους με μίσος “τρέφεται”, γράφει στο λογαριασμό του ο Τούρκος Ναύαρχος ε.α. Mustafa Özbey.

Με λίγα λόγια η Ελλάδα και οι απανταχού Πόντιοι κατηγορούνται για την επέτειο της γενοκτονίας 500.000 και πλέον Ελλήνων Ποντίων από τις ορδές των Νεότουρκων!

Πρόκειται σαφώς για τις περιβόητες “Ερινύες” που ταλαιπωρούν τους Τούρκους για εγκλήματα που έκαναν όχι μόνο οι πρόγονοι τους αλλά και οι σημερινοί κυβερνώντες εκτός της Μικράς Ασίας, και  σε Συρία και Λιβύη. Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικότερο. «Ο Πόντος ζει» και φοβίζει ακόμα τους Τούρκους!

Πηγή: pentapostagma.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.