ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεοδόσης Κυριακίδης: «Σπουδές γενοκτονίας την εποχή της πανδημίας» (βίντεο)
Θεοδόσης Κυριακίδης: «Σπουδές γενοκτονίας την εποχή της πανδημίας» (βίντεο)
03 Μάι
0
Σχόλια

Θεοδόσης Κυριακίδης: «Σπουδές γενοκτονίας την εποχή της πανδημίας» (βίντεο)

«Ενόψει της επετείου μνήμης της 19ης Μαΐου, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μ. Ασίας και του Ευξείνου Πόντου» αναφέρει ο υποψήφιος διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου (ΔΔ) του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούρτης σχετικά με το επεισόδιο 28 του video podcasts της νομικής σχολής του πανεπιστημίου Λευκωσίας, η οποία ανταποκρινόμενη στο χρέος κοινωνικής αλληλεγγύης και την επιτακτική ανάγκη έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του κοινού, εγκαινίασε αυτή την σειρά εκπομπών.

Στο επεισόδιο 28 ο ερευνητικός συνεργάτης της νομικής σχολής και υποψήφιος διδάκτωρ ΔΔ του ΑΠΘ, Δημήτριος Κούρτης συζητά με τον δρ Θεοδόση Κυριακίδη, επιστημονικό συνεργάτη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ για τις σπουδές γενοκτονίας την εποχή της πανδημίας και τα διδάγματα που μπορούμε να αντλήσουμε από το καταπίστευμα μνήμης των επιζησάντων της γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολίας και του Ευξείνου Πόντου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.